aku...dia dan kami

aku...dia dan kami

Tuesday, July 07, 2009

aku di "tag" ummi sara....

Haa..haa...kire tgh free jugak lah nie...tgh blur-blur nak siapkan keje sekolah nie..aku pun bukak ler blog..nengok-2 lom lagi aku reply tag dari ummi sara nie..kang tak der ngajuk lak kak cik nie ....Ini lah first time aku dapat tag dari ummi sara…wei cik ..aku tak reti tag..tag nie…tp aku amik jer lah tag yg ko bg nie…hee..hee..kene letak 3 jer ek gambau…arhh tp aku peduli ape nak letak gak bebanyak…huuhuhuu ahaa…nak nengok ler gambar candid hero n heroin aku nie....


ahaa pic candid nie aku amik masa aku terbangun kul 6pagi nak g sekolah...nengok anak beranak nie syok jer tido ..org bising-2 pun dia tak sedar..tue lah papa burik anak nyer rintik...
yang pic kat sebelah tue papa yg candid utk aku n si dara..masa tue si dara baru 4 bulan..yg penting papa suke nengok gambau tue sebab kemesraan kami terserlah keayuaan nyer...ahaa..ahaa...jgn jeles papa...;))


sempat aku candid si dara aku nie tido...time nie aku tgh bersiap-2 gak nak g sekolah aku nengok si dara aku tido perilaku sebijik cam papa dia...klu nak tahu hubby aku suke tido macam ala-2 gaya memikirkan sesuatu...ahaa kan anak dara dah ikut...mlm tue si dara nak tido ngan bau baju papa...selalu nak kain busyuk..


yang pic nie aku candid...ini lah papa mithali...serba buleh tido kan anak pun buleh...susukan anak pun buleh...tp bile si dara kat dakapan papa ajer...abis..luntur bedak kat pipi si dara


pic candid nie masa kat mcd..first time si dara gumbira dapat makan french fries...pastu lak dia tak dpt kacau mama ngan papa dia makan sebab dia kene letak kat dlm baby chair..gumbira...yeah...gumbira....


klu nak tahu pic nie aku amik masa dalam aku berpantang...masa nie dak dara buat muke sebijik muke papa suke bt kat mama...tue lah masa aku ngandung kan dak dara...papa suke bt muncung..kan dak dara dah ikut....itu lah perangai buruk hubby aku...ahaa..ahaa...sori papa bocorkan rahsia...

2 comments:

ita zakaria said...

comel lak ai stail tido daro tuh. byk na nak kene pikir! sampai tongkat dagu... rindu lah kat dania!

baby_ieda said...

heee..hee...dania memang gitu....sbnrnya ada gambar candid papa dia sebijik macam dania tido..tp papa dania tak pakai baju...seksi ler pulak..huhuuuhu nak letak kan....mmmmm umi tunggu dania balik sana yer...leh g jejalan sesama...